Sopar i Entrades
Pessebre vivent de Castell d'Aro
53èna edició - Del 18 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012
Aconsegueix aquí les teves entrades anticipades
Representacions:
Dia 18/12/2011 Festa celebració Creu de Sant Jordi i Marató de TV3. A les 18 hores.
Díes 25 i 26 de desembre de 2011. Díes 1, 6 i 8 de gener de 2012. A les 19 hores.
Aconsegueix les teves entrades anticipades a la secció reserves
Més informació a www.pessebrevivent.com

El Pessebre vivent de Castell d’Aro és el més antic dels organitzats a Catalunya al segle XX. Tota una referència per a altres pessebres vivents del país i una autèntica demostració del què es pot aconseguir amb l’esforç, il·lusió i col·laboració de tot un poble.

El seu recorregut transcorre al llarg del casc antic de Castell d’Aro i al Barri de la Coma, un marc incomparable que transporta al visitant en el temps, amb una escenificació d’ensomni.
Més de 45 quadres, més de 400 figurants i col·laboradors representant moments bíblics, antics oficis, activitats quotidianes del camp català… Cultura, religió i tradició en un escenari de luxe.

Enguany de celebració: el Pessebre vivent de Castell d’Aro ha estat guardonat amb la Creu de Sant Jordi 2011 per la continuïtat de més de cinquanta anys d’una manifestació molt arrelada al Baix Empordà i ben representativa d’aquesta tradició nadalenca.

Endinseu-vos un any més dins del Pessebre vivent més antic de Catalunya. A partir del 18 de Desembre, us esperem a Castell d’Aro i a www.pessebrevivent.com

Estudi 33