Sopar i Entrades
Pessebre vivent de Castell d'Aro
55èna edició - Del 22 de desembre de 2013 al 6 de gener de 2014
Aconsegueix aquí les teves entrades anticipades
Representacions:
Desembre 2013: 22,25,26 i 30. Gener 2014: 1 i 6.
Horari de les representacions: 19 hores.
Aconsegueix les teves entrades anticipades a la secció reserves
Més informació a www.pessebrevivent.com
El Pessebre vivent de Castell d’Aro és el més antic dels organitzats a Catalunya al segle XX. Tota una referència per a altres pessebres vivents del país i una autèntica demostració del què es pot aconseguir amb l’esforç, il·lusió i col·laboració de tot un poble.
El seu recorregut transcorre al llarg del casc antic de Castell d’Aro i al Barri de la Coma, un marc incomparable que transporta al visitant en el temps, amb una escenificació d’ensomni.
59 quadres de representació escènica, més de 400 figurants i col·laboradors representant moments bíblics, antics oficis, activitats quotidianes del camp català… Cultura, religió i tradició en un escenari de luxe.
El Pessebre vivent de Castell d’Aro va estar guardonat amb la Creu de Sant Jordi 2011 per la continuïtat de més de cinquanta anys d’una manifestació molt arrelada al Baix Empordà i ben representativa d’aquesta tradició nadalenca.
Endinseu-vos un any més dins del Pessebre vivent més antic de Catalunya. A partir del 18 de Desembre, us esperem a Castell d’Aro i a www.pessebrevivent.com
Estudi 33